«Taste & Space» – це не просто гурток. Це перше реальне занурення у світ ресторанної справи, де кожна зустріч – це можливість спробувати себе у ролі кейтеринг-менеджера, бренд-шефа, дизайнера меню, організатора подій і навіть фуд-фотографа!
Гурток створено для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа» на базі кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи ЦНТУ.
Мета
- Формування практичних навичок в організації ресторанного бізнесу
- Розвиток творчого мислення, естетичного смаку та командної роботи
- Знайомство з кейтерингом, новими трендами в гастроіндустрії, інструментами сучасного HoReCa
- Підготовка до участі в проєктах, заходах, конкурсах та створення власного гастро-продукту
Чим ми займаємося?
- Створюємо та презентуємо кейтеринг-меню для реальних заходів
- Вчимося оформлювати події у стилі кейтерингу (від банкету до креативного фуршету)
- Досліджуємо новітні формати обслуговування та кейси українських і міжнародних ресторанів
- Знімаємо фуд-контент для соцмереж і промо
- Тренуємо навігування бізнес-процесами: від закупівель до сервірування
- Бачимо результат своєї роботи на подіях університету та партнерських майданчиках