Практичний гурток з ресторанної справи та кейтерингу «Taste & Space»

Головна > Гуртки > Практичний гурток з ресторанної справи та кейтерингу «Taste & Space»

«Taste & Space» – це не просто гурток. Це перше реальне занурення у світ ресторанної справи, де кожна зустріч – це можливість спробувати себе у ролі кейтеринг-менеджера, бренд-шефа, дизайнера меню, організатора подій і навіть фуд-фотографа!

Гурток створено для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа» на базі кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи ЦНТУ.

Мета

  • Формування практичних навичок в організації ресторанного бізнесу
  • Розвиток творчого мислення, естетичного смаку та командної роботи
  • Знайомство з кейтерингом, новими трендами в гастроіндустрії, інструментами сучасного HoReCa
  • Підготовка до участі в проєктах, заходах, конкурсах та створення власного гастро-продукту

Чим ми займаємося?

  • Створюємо та презентуємо кейтеринг-меню для реальних заходів
  • Вчимося оформлювати події у стилі кейтерингу (від банкету до креативного фуршету)
  • Досліджуємо новітні формати обслуговування та кейси українських і міжнародних ресторанів
  • Знімаємо фуд-контент для соцмереж і промо
  • Тренуємо навігування бізнес-процесами: від закупівель до сервірування
  • Бачимо результат своєї роботи на подіях університету та партнерських майданчиках