ІІ Міжнародний круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»
25 cічня 2023 року відбувся ІІ Міжнародний круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry», організований кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка Національного університету харчових технологій. Участь у заході узяв доцент кафедри економіки та підприємництва Рутинський М.Й.
Науковий захід присвячено глобальним викликам сучасного ресторанного бізнесу та обміну досвідом щодо стимулювання стабільного і безпечного виробництва і обслуговування у ресторанній галузі. Зокрема, на круглому столі міжнародні експерти взяли участь в дискусії щодо таких актуальних тем, як «розумне споживання» в умовах глобальної продовольчої кризи, викликаної російською агресією; ощадливі інноваційні технології в ресторанній та харчовій промисловості; екопродукти та безвідходне споживання як глобальні цілі ХХІ століття; HoReCa: сервіс-інновації та тренди; нові кроки в управлінні безпечністю та якістю харчових продуктів.
Учасники заходу висловили вдячність організатору – НУХТ – за можливість поглибити фахові компетенції за спеціальностями 241 «готельно-ресторанна справа» та 181 «харчові технології» завдяки комунікації з провідними доповідачами та спікерами Міжнародного круглого столу «Sustainable consumption in restaurant industry».