Новини
-

Майстер-клас з приготування кави
Другий рік поспіль студенти-першокурсники спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа» мають унікальну можливість долучитися до професійного середовища кавової індустрії вже з перших…
-

ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція
27 листопада 2025 року відбулася III Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми і перспективи економічного розвитку в умовах модернізаційних процесів в Україні…
-

Освітню програму успішно акредитовано: підтверджено відповідність державним стандартам якості
Кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи Центральноукраїнського національного технічного університету отримала Сертифікат про акредитацію освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та логістика»…
-

Презентація фотовиставки «Солідарність»
22 листопада 2025 року здобувачі першого рівня вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи на чолі…
-

Участь здобувачів у роботі міжнародної науково-практичної конференції
20 листопада 2025 року здобувачі вищої освіти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анастасія СТЕФАШКІНА та Руслана СЛЕПЦОВА в межах…
-

Участь у заході з питань антикорупції
19 листопада 2025 року викладачі кафедри взяли участь в онлайн-заході «Антикорупція у дії: рішення, які працюють» від аналітичного центру We…
-

День працівників сільського господарства
14 листопада завідувач кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи ЦНТУ Володимир ЗАЙЧЕНКО відвідав урочистості до Дня працівників сільського господарства, що…
-

Всеукраїнський форум кондитерів
11 листопада 2025 року здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності J2 «Готельно-ресторанної справи та кейтеринг» Лариса…
-

Перший етап Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика
27 жовтня 2025 року, у День української писемності та мови, розпочався Міжнародний конкурс імені Петра Яцика. Студенти першого курсу спеціальностей…
-

Участь у благодійній гастро-вечері
27 жовтня 2025 року студентки другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анастасія ОСАДЧА та Руслана СЛЄПЦОВА за підтримки й супроводу…