Новини
-

Міжнародний семінар «Niche Tourism with a focus on Culinary Experiences»
4 та 6 грудня 2024 року викладачі кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи економічного факультету к.е.н., доц. Володимир ДУБ, к.е.н.,…
-

ЗІ СВЯТОМ ГЕРОЇВ ТА ПОКРОВИТЕЛЯ ДОБРИХ СПРАВ
Шановні студенти та викладачі! Колектив кафедра щиро вітає вас із двома важливими святами – Днем Збройних Сил України та Днем…
-

Міжнародний семінар «Strategic Planning in Hospitality and Tourism»
27 та 29 листопада 2024 року здобувачі групи ГРС -24М викладачі кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи економічного факультету к.е.н.,…
-

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція
27 листопада 2024 р. кафедра економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи провела ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію за темою «ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ…
-

ВШАНУЙМО ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ
Сьогодні Україна відзначає День вшанування пам’яті жертв Голодомору – однієї з найстрашніших трагедій в історії нашого народу. Цього дня ми…
-

Анжела САВЧЕНКО – стежками життєвого шляху Євгена ЧИКАЛЕНКА
20 листопада 2024 року викладачі та студенти кафедри відвідали цікаву конференцію, яка присвячена агроному, благодійнику, громадському діячу та українському меценату…
-

Візит студентів до готелю ApartUA
Сьогодні викладачі кафедри та студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали захопливу екскурсію до готелю ApartUA. Керівник служби прийому та розміщення…
-

З ДНЕМ СТУДЕНТА!
Дорогі здобувачі! Щиро вітаємо вас із Днем студента! Цей день – символ молодості, прагнення до знань, безмежної енергії та впевненості…
-

Смак гостинності – кейтеринг від студентів
14 листопада 2024 року Центральноукраїнський національний технічний університет став епіцентром свята аграрних традицій і сучасних інновацій. Урочистий захід «Сила традицій…
-

Відкрита лекція від студента «SEO-спеціаліст в цифровому бізнесі»
Обмін досвідом серед студентів – це важливий аспект навчального процесу, який сприяє не лише поглибленню знань, а й формуванню практичних…