Новини
-

Кейтеринг: участь у 45-му Міжнародному Дні поля
17 червня 2025 року студенти першого та третього курсів спеціальності 241 «Готельно-рестранної справи» та завідувач кафедри Володимир ЗАЙЧЕНКО взяли активну…
-

BookМур Melody: коли книги звучать
У межах роботи бізнес-клубу «BookМур» студенти нашої кафедри долучилися до креативного проєкту, ініційованого асистентом кафедри Анастасією НЕМНЕНКО – створення спільного…
-

Там, де гроші не сплять: екскурсія до центрального відділення ПриватБанку
У межах практикоорієнтованої підготовки здобувачів вищої освіти 12 червня 2025 року відбулася надзвичайно змістовна екскурсія до Центрального відділення ПриватБанку в…
-

«Найбагатша людина в Вавилоні»: зустріч бізнес-клубу
10 червня 2025 року відбулася чергова зустріч бізнес-клубу «BookМур», яку провела керівниця гуртка, асистент кафедри Анастасія НЕМНЕНКО. Цього разу учасники…
-

Підписання договору про співпрацю між ЦНТУ та Готельно-ресторанного комплексу ПП «Козацька застава»
9 червня 2025 року було підписано договір про співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом в особі ректора Володимира КРОПІВНОГО та…
-

Винна гастровечеря у місті Кропивницький
05 червня 2025 року викладачі кафедри д.е.н., професор Олексій ГУЦАЛЮК та к.е.н., професор Марія БУГАЄВА на запрошення стейкхолдера та керуючої…
-

Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз
5 червня 2025 року на базі кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи ЦНТУ відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми…
-

Урочисте відкриття меморіальної дошки Герою України
2 червня 2025 року у місті Кропивницький відбулося зворушливе відкриття меморіальної дошки Ігорю ЗАМОЦЬКОМУ – Герою України, воїну та студенту…
-

Стажування з розвитку стартапів: європейські практики та досвід
Упродовж 20-29 травня 2025 р. викладачі кафедри Марина СЕМИКІНА, Людмила ЗАПІРЧЕНКО, Михайло РУТИНСЬКИЙ, а також здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої…
-

Зібрали кошти для Сил спеціальних операцій Збройних Сил України
У непростий для країни час кожен намагається бути корисним на своєму місці. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі нашої…