Новини
-

Обласний ярмарок вакансій: реальні можливості для майбутніх фахівців
15 травня 2025 року здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до обласного ярмарку вакансій, що відбувся в Обласній універсальній науковій…
-

Здобувачі на «Ярмарку здоров’я» у місті Кропивницький
15 травня 2025 року Театральна площа міста Кропивницький перетворилася на осередок здоров’я, натхнення й доброго настрою – саме тут відбувся…
-

З Днем вишиванки, рідна Україно!
Колектив кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи щиро вітає всіх із Днем вишиванки – святом національної єдності, культурної спадщини та…
-

Представники кафедри на творчому вечорі Станіслава НОВИЦЬКОГО
Сьогодні, 13 травня 2025 року, представники кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи ЦНТУ – професор кафедри Марія БУГАЄВА та здобувач…
-

Здобувач, який не зупиняється на досягнутому: 11 сертифікатів за тиждень участі в неформальній освіті
У світі, де знання і навички стрімко оновлюються, неформальна освіта стає потужним інструментом особистісного та професійного зростання. Прикладом цього є…
-

РАЗОМ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ: СТУДЕНТИ Й ВИКЛАДАЧІ ЗІБРАЛИ КОШТИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ
У час, коли кожен день боротьби виборюється ціною мужності й стійкості наших військових, особливо важливо пам’ятати: навіть найменший внесок здатен…
-

Формуємо податкову культуру: зустріч з Оксаною ЯКИМЕНКО
05.05.2025 року на кафедрі економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи відбулася інформаційна зустріч з начальницею Кропивницької ДПІ Оксаною ЯКИМЕНКО для здобувачів…
-

У ритмі капінгу: майстер-клас від Артема КРАВЦЯ
Травневий ранок, кава в повітрі – ідеальний час для того, щоб прокинутися не лише фізично, а й смаково. Саме так…
-

Викладачі кафедри відвідали благодійну гастровечерю на підтримку ЗСУ
25 квітня 2025 року викладачі кафедри к.е.н., професор Марія БУГАЄВА та д.е.н., професор Олексій ГУЦАЛЮК разом зі стейкхолдером Ліною ГАЙДУК…
-

Смак професії: кафедра здивувала абітурієнтів практикою і атмосферою
А ви колись куштували свою майбутню професію на смак? А торгували на справжній касі або готували страви прямо під час…