Смак гостинності – кейтеринг від студентів

Головна > Новини > Смак гостинності – кейтеринг від студентів

14 листопада 2024 року Центральноукраїнський національний технічний університет став епіцентром свята аграрних традицій і сучасних інновацій. Урочистий захід «Сила традицій та інновацій: нове покоління аграріїв Кіровоградщини», присвячений Дню працівників сільського господарства, об’єднав професіоналів і майбутніх фахівців галузі. Колектив та студенти нашої кафедри також взяли участь у цьому масштабному дійстві, утворивши симбіоз з усіх спеціальностей.

Здобувачі 1-3 курсів спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємство та торгівля» та 241 «Готельно-ресторанна справа» організували кейтеринг для гостей конференції, а саме керівництва та працівників Кіровоградської обласної військової адміністрації, Департаменту агропромислового розвитку КОВА, провідних підприємств агропромислового комплексу області.

Наші студенти змогли показати високий рівень підготовки до заходу, продемонструвавши отримані навичок у сфері ресторанної гостинності. Вони швидко опанували тонкощі роботи з кавомашинами двох видів, вдосконалили майстерність в приготуванні їжі та напоїв, сервіруванні столів, професійному обслуговуванні гостей, які були приємно враженні та задоволені їхньою гостинністю.

Особливо захоплює, що більшість учасників кейтерингу – першокурсники, які вже здобули практичні вміння, що стануть їм у нагоді в майбутньому. Їхній талант і працьовитість не залишилися непоміченими: роботодавці охоче запросили студентів до сезонної роботи в льодовій ковзанці «Слайз».

Ми пишаємося нашими студентами – їхнім завзяттям, ентузіазмом і прагненням до професійного росту. Разом ми будуємо майбутнє, де традиції поєднуються з інноваціями, а знання стають ключем до успіху!

Мрійте, творіть, надихайте – ми завжди поруч на вашому шляху до вершин!