Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини
13 травня д.т.н., проф. Інна ЗОЛОТУХІНА прийняла участь в онлайн-вебінарі на тему «Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини». Захід проводив Предраг ТОШИЧ, майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, м. Баня-Лука). Захід фінансується La Fondation pour la Formation Hôtelière і спеціально розроблений для освітян і студентів, які цікавляться гастрономією та кулінарним мистецтвом.
До програми заходу входили семінар та практичні відео-уроки з приготування основних страв чарівного Балканського регіону.
Під час інтерактивного майстер-класу слухачі мали можливість:
- розширити гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії і Герцеговини;
- опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії з Предрагом Тошичем.
Захід проводився англійською мовою, були присутні студенти та викладачі різних країн Європи.
Наприкінці заходу було проведено онлайн тест, за успішного проходження якого учасники мали змогу отримати сертифікат.