Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини

Головна > Новини > Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини

13 травня д.т.н., проф. Інна ЗОЛОТУХІНА прийняла участь в онлайн-вебінарі на тему «Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини». Захід проводив Предраг ТОШИЧ, майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, м. Баня-Лука). Захід фінансується La Fondation pour la Formation Hôtelière і спеціально розроблений для освітян і студентів, які цікавляться гастрономією та кулінарним мистецтвом.

До програми заходу входили семінар та практичні відео-уроки з приготування основних страв чарівного Балканського регіону.

Під час інтерактивного майстер-класу слухачі мали можливість:

  • розширити гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії і Герцеговини;
  • опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії з Предрагом Тошичем.

Захід проводився англійською мовою, були присутні студенти та викладачі різних країн Європи.

Наприкінці заходу було проведено онлайн тест, за успішного проходження якого учасники мали змогу отримати сертифікат.