Головна > Співробітники > Золотухіна Інна Василівна
м. Кропивницький, пр. Університетський 8, ауд. 464

Золотухіна Інна Василівна

доктор технічних наук, професор

З 2000 р. працювала старшим лаборантом кухні-лабораторії Харківського Бізнес-Коледжу.

З грудня 2000 р. працювала на кафедрі устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва Харівського державного університету харчування та торгівлі (працювала на посадах лаборанта, зав. лабораторією, асистента, старшого викладача, доцента.

З 2021 р. працювала доцентом кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету.

З 2011 р. по 2019 р. працювала на посаді доцента кафедри туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова (за сумісництвом).

2021-2022 рр. працювала на посаді професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету митної справи та фінансів (за сумісництвом).

З 2023 року по теперішній час працює на посаді професора кафедри економіки та підприємництва.

22 роки науково-педагогічного стажу

Сфера наукових інтересів: проблеми створення нових технологій продуктів харчування для закладів ресторанного господарства, дослідження процесів харчових виробництв; удосконалення устаткування для закладів готельно-ресторанного господарства.

Дисципліни: технологія продукції ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, інноваційні ресторанні технології, товарознавство, технологія напоїв та кавовий сервіс, ресторанна справа, сучасні технології харчування

Освіта

  • Харківська державна академія технології та організації харчування (спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, 2000 рік)
  • Харківський державний університет харчування та торгівлі (спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, 2020 рік)
  • Державний біотехнологічний університет (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування», кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, 2021 рік)
  • Науковий ступінь доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.16 «Технологія харчової продукції». Тема: Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини – диплом доктора наук ДД 011894, 29.06.2021 р.

Публікації