Вийшов з друку посібник-практикум
Наприкінці навчального року відбулася визначна подія в житті кафедри – у видавництві «КОД» (м. Кропивницький) вийшло з друку друге видання навчального посібника «Економіка та організація торговельних підприємств: практикум» (240 с.).
14 червня 2024 р. завідувач кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи д.е.н., професор Володимир ЗАЙЧЕНКО разом з членами авторського колективу (д.е.н., професор Марина СЕМИКІНА; к.е.н., доцент Людмила ЗАПІРЧЕНКО; к.е.н., доцент Сергій НІСФОЯН та ін.) зустрілися з працівниками видавництва, подякували за видання чергового навчального посібника, багаторічне плідне співробітництво, поділилися планами щодо подальшої підготовки підручників та навчальних посібників.
Для тих, кого зацікавила новина: навчальний посібник містить методичні рекомендації, тести, приклади розв’язання типових задач з основних тем курсу «Економіка та організація торговельних підприємств»; в книзі розкрито основні методичні підходи до аналізу та управління товарооборотом, товарними запасами, товарним забезпеченням, витратами, доходами, прибутком, економічними ризиками торговельного підприємства. Посібник-практикум призначений для здобувачів економічних спеціальностей, викладачів, а також менеджерів та фахівців торговельних підприємств.
В репозитарії ЦНТУ навчальний посібник «Економіка та організація торговельних підприємств: практикум» можна знайти за посиланням.