Гостьова лекція для студентів від стейкхолдерів

Головна > Новини > Гостьова лекція для студентів від стейкхолдерів

11.09.2024 року відбулася інформаційна зустріч групи здобувачів 1-3 курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» до готелю «Зірка». Зустріч організована кафедрою економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи за безпосередньої участі зав. кафедри, професора Володимира ЗАЙЧЕНКА та доцента Людмили ЗАПІРЧЕНКО в рамках гостьової лекції.

Метою лекції було ознайомлення зі структурою, окремими відділами, номерним фондом, особливістю розвитку і функціонуванням готельного бізнесу на практиці, роботу з персоналом закладу та виклики, які постали в умовах пандемії та воєнного часу.

Також лектор на власних прикладах поділилася професійним досвідом й оптимістичними поглядами щодо майбутнього готельного бізнесу, який може стати місцем майбутньої праці наших випускників. Студенти закріпили знання та отримали бажання професійно розвиватись та ставати активними представниками індустрії гостинності.

Керівництво готелю висловило пропозицію до студентів щодо проходження виробничих практик і стажувань на їх базі, а також було запропоновано розглянути варіанти роботи за готельним фахом у літні сезони.

Гостьова лекція стала фактичною зустріччю зі стейхолдером і сподіваємося, що наші випускники підуть у професійне життя справжніми фахівцями у сфері готельного бізнесу.

Ми вдячні готелю «Зірка», який виступає стейкхолдером ЦНТУ спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», за Вашу відкритість та готовність допомагати у навчанні майбутніх високопрофесійних фахівців готельно-ресторанної справи!