
Артем КРАВЕЦЬ
Maestro кавової індустрії
здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти групи ГРС-24М
Бере активну участь у заходах кафедри, а також власник «Центр кави roastery», суддя національних чемпіонатів SCA Ukraine , учасник національних чемпіонатів SCA Ukraine, 9 років досвіду у кавовій індустрії, бренд шеф-бариста мережі пекарень-кавʼярень Bakery (Черкаси), шеф-бариста ONE LOVE coffee в минулому, власник обсмажки «Центр кави roastery».

Володимир ЧАЙКІН
Майстер саморозвитку
здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти групи ПТЛ-24М
Поєднує участь у наукових та громадських ініціативах із постійним самовдосконаленням, здобув 11 сертифікатів у сфері неформальної освіти та впевнено формує себе як майбутнього професіонала.

Ілля ДАВИДЕЙКО
Амбасадор навчання
здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти групи ПТЛ-24М
Відзначається високими результатами у навчанні, вирізняється як один із найактивніших молодих науковців кафедри та володар гострого аналітичного розуму.

Нікіта ІЛЛЮЩЕНКО
Книголюб
здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-23мб
Чемпіон з шашок серед здобувачів кафедри, активний організатор кейтерингових подій, захоплений книголюб та майстер у всьому, за що береться.

Ярослав КОРЕЦЬКИЙ
Шеф креативу та гармонії
здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-23мб
Умілий шеф-кухар, творець вишуканих страв і презентацій, вчитель і натхненник для здобувачів індустрії гостинності.

Анастасія ОСАДЧА
Креативна контент-лідерка
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Бере активну участь у заходах кафедри, виїзних кейтерингах та волонтерських ініціативах, постійно вдосконалює професійні навички, головна TikTok-кураторка серед здобувачів.

Руслана СЛЄПЦОВА
Своя серед своїх
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
З тонким почуттям гумору та любов’ю до читання, активна учасниця студентського життя кафедри, кейтерингів і майстер-класів, а також бере участь у волонтерській діяльності.

Анастасія СТЕФАШКІНА
Талановитий адміністратор
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Староста групи, організаторка та системна мислителька, головний адміністратор серед здобувачів сфери гостинності, волонтерка та поціновувачка книг.

Владислав ТЕРЕЩЕНКО
Король млинців
здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Майстер млинців, досвідчений кухар і надійний помічник, активний учасник заходів кафедри та волонтерських ініціатив.

Анастасія ДУБОВИК
Кулінарна майстриня
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Швидко опановує мистецтво приготування кави та кулінарних страв, проявляє щиру зацікавленість до індустрії гостинності, креативно підходить до навчання, відзначається активною патріотичною позицією та невпинною участю в заходах кафедри.

Віра САЛОЇД
Експертка
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ЕП-24
Успішно опанувала програму «Вчасно», активно долучається до всіх заходів кафедри, допомагає в організації кейтерингових подій та демонструє аналітичний підхід до економічних процесів, що сприяє розвитку практичних навичок, має активну позицію у підтримці ЗСУ.

Анастасія РОГІНСЬКА
Лідерка інновацій
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Віце-староста, активно долучається до заходів кафедри, проявляє гострий розум і швидко опановує інновації у сфері HoReCa, а також бере участь у волонтерських ініціативах.

Віталіна ПАТИЧЕНКО
Провідниця ініціатив
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Активно бере участь у громадському житті кафедри, долучається до днів відкритих дверей у ЦНТУ, кейтерингів та практичних гуртків, а також проявляє активну позицію у підтримці ЗСУ.

Даніела ЛЕБЕДЕНКО
Витончена новаторка
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Активна учасниця кафедральних заходів, волонтерських ініціатив, майстер-класів і екскурсій по закладах HoReCa.

Єлизавета ЦЕГЕЛЬНА
Кавоманка
здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи ГРС-24
Поціновувачка кави, активно бере участь у екскурсіях, майстер-класах та відкритих лекціях, проявляє ініціативу у волонтерських проєктах та вдосконалює свої професійні навички у сфері HoReCa.