15-16 жовтня 2025 року Центральноукраїнський національний технічний університет гостинно відчинив свої двері для абітурієнтів, їхніх батьків та всіх охочих познайомитися з можливостями сучасної вищої освіти. До проведення Дня відкритих дверей активно долучилися викладачі та студенти нашої кафедри, створивши для гостей атмосферу справжнього свята професій і смаків.
Кейтеринг, організований студентами, став однією з найяскравіших локацій заходу. Наші здобувачі освіти власноруч організували гостинну зону частування, продемонструвавши свої практичні вміння, здобуті під час навчання. Також першокурсники, за керівництвом старшокурсників, мали чудову можливість отримати нові навички. Гостей пригощали ароматним чаєм і кавою, ніжною солодкою ватою у святковому блакитному кольорі, хрусткою картоплею фрі та млинцями з різноманітними джемами.
Крім гастрономічної частини, студенти продемонстрували роботу сучасних програмних рішень, які використовують у сфері готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва. Гості могли отримати «смачні чеки» на дегустацію, що додало інтерактивності й занурило абітурієнтів у реальну атмосферу майбутньої професії.
Наші студенти вкотре довели, що вони не лише формують себе як фахових спеціалістів, а й талановитих особистостей – взяли участь у святковому концерті та подарували присутнім запальний танець, який став яскравим акцентом на заході.
Викладачі кафедри забезпечили наукову складову заходу: презентували наукові посібники, консультували абітурієнтів щодо особливостей навчання та вступу на освітні програми кафедри. Це дало змогу не лише відчути атмосферу університетського життя, а й отримати вичерпні відповіді на всі запитання щодо майбутнього навчання.
Щиро дякуємо всім студентам, викладачам та гостям за приємне спілкування, можливість розвинути практичні навички. Саме завдяки вам День відкритих дверей перетворився на тепле, змістовне й натхнення свято, яке запам’ятовується надовго!
Висловлюємо вдячність за активну участь студентам першого курсу спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Кустовій Дар’ї, Івко Вікторії, Івко Анастасії, Донцовій Ірині, Єфімовій Софії, Кононенко Златі, Гордієнко Олександрі, Слухай Богдані, Білоус Анні, Коломійцевій Дар’ї (група ГРС-25), Коршенко Ользі, Хакімовій Альбіні (група ГРС-25з); спеціальності С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини» Андрусечко Кирилу, Головченко Максиму, Кулєшову Тимофію, Гутко Ксенії першого курсу (група ЕП-25) та Вотіновій Єлизаветі другого курсу (група ЕП-25мб).
Також студентам другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Стефашкіній Анастасії, Слєпцовій Руслані, Терещенку Владиславу, Осадчій Анастасії, Дубовик Анастасії, Цегельній Єлизаветі, Рогінській Анастасії, Лебеденко Даніелі (група ГРС-24).