Кейтеринг: участь у 45-му Міжнародному Дні поля

Головна > Новини > Кейтеринг: участь у 45-му Міжнародному Дні поля

17 червня 2025 року студенти першого та третього курсів спеціальності 241 «Готельно-рестранної справи» та завідувач кафедри Володимир ЗАЙЧЕНКО взяли активну участь у 45-му Міжнародному Дні поля «Науково-інноваційні досягнення та конкурентоздатність сортів ранніх зернових культур в умовах Центрального регіону України», який відбувся на базі науково-дослідних установ НААН України.

Окрім знайомства з лінійкою новітніх сортів озимих та ярих колосових культур, учасники заходу мали змогу дізнатися більше про інноваційні агротехнології, технології підвищення стресостійкості рослин, застосування мікробіологічних препаратів, органо-мінеральних добрив, а також побачити демонстрацію сучасної сільськогосподарської техніки та обладнання.

Та справжнім смаковим акцентом події стала виїзна кейтерингова зона, яку організували наші студенти – Анастасія ОСАДЧА, Руслана СЛЄПЦОВА, Владислав ТЕРЕЩЕНКО, Ярослав КОРЕЦЬКИЙ та Нікіта ІЛЛЮЩЕНКО. Під відкритим небом вони приготували ароматну гречану кашу з тушонкою на вогні, освіжаючий домашній лимонад, а також канапки з різноманітними начинками, якими пригощали учасників та гостей заходу. Атмосфера тепла, командної роботи й гостинності панувала навколо всієї зони кейтерингу.

Також значну роль у заході відіграв завідувач кафедри Володимир ЗАЙЧЕНКО, який проводив фахові консультації як представник Центральноукраїнської сільськогосподарської дорадчої служби, надаючи аграріям практичні рекомендації та ділові поради щодо впровадження інновацій у сільське господарство. Така взаємодія науки, освіти і практики ще раз підкреслює важливість мультидисциплінарного підходу до розвитку аграрного сектору.

Щиро дякуємо студентам за натхнення, відповідальність і креативність, з якими вони підійшли до своєї місії. Ви не просто забезпечили харчування – ви створили справжній простір гостинності та молодіжного ентузіазму серед польових наукових досягнень! Саме така практика – це ідеальне поєднання теоретичних знань із практичними навичками. Пишаємося вами і з нетерпінням чекаємо нових професійних звершень.