Золотухіна Інна Василівна
З 2000 р. працювала старшим лаборантом кухні-лабораторії Харківського Бізнес-Коледжу.
З грудня 2000 р. працювала на кафедрі устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва Харівського державного університету харчування та торгівлі (працювала на посадах лаборанта, зав. лабораторією, асистента, старшого викладача, доцента.
З 2021 р. працювала доцентом кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету.
З 2011 р. по 2019 р. працювала на посаді доцента кафедри туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова (за сумісництвом).
2021-2022 рр. працювала на посаді професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету митної справи та фінансів (за сумісництвом).
З 2023 року по теперішній час працює на посаді професора кафедри економіки та підприємництва.
22 роки науково-педагогічного стажу
Сфера наукових інтересів: проблеми створення нових технологій продуктів харчування для закладів ресторанного господарства, дослідження процесів харчових виробництв; удосконалення устаткування для закладів готельно-ресторанного господарства.
Дисципліни: технологія продукції ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, інноваційні ресторанні технології, товарознавство, технологія напоїв та кавовий сервіс, ресторанна справа, сучасні технології харчування
Освіта
- Харківська державна академія технології та організації харчування (спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, 2000 рік)
- Харківський державний університет харчування та торгівлі (спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, 2020 рік)
- Державний біотехнологічний університет (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування», кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, 2021 рік)
- Науковий ступінь доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.16 «Технологія харчової продукції». Тема: Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини – диплом доктора наук ДД 011894, 29.06.2021 р.
Публікації
- Основні напрямки використання молочно-білкових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини
- Визначення основних напрямків екологізації готельно-ресторанної сфери
- Стан світового ринку та сучасні тренди розвитку кавового бізнесу в Україні
- Самостійна робота як резерв підвищення ефективності вивчення освітньої компоненти «Організація анімаційних послуг» в умовах воєнного стану
- Безпека споживачів як важливий аспект якості анімаційних послуг
- Technology and nutritional value of a functional pure-like semi-product for desserts and beverages
- Оцінка ефективності впровадження технологічних розробок
- Technology and quality research of semi-finished products for whipped desserts based on uf retentate of sour cheese whey
- Studying products of uf separation of proteincarbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for dessert products
- Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах
- Результати дослідження кольорометричних характеристик напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів сколотин
- Semi-finished products based on protein-carbohydrate raw milk materials : economic justification of introducing in restaurants
- Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
- Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials
- Efficiency Determination of Methods for Eliminating the Polarization Layer in the Process of Membrane Concentration of Buttermilk
- Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0°С
- Determining the Influence of Membrane Treatment Process on the Quality Indicators of Beer
- Наукове обгрунтування параметрів гострої токсичності напівфабрикатів білково-вуглеводних зі стабілізатором харчових систем
- Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer
- Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer
- Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on the process of milk-egg co-precipitate obtaining
- Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироватки