Участь в дискусіях на міжнародній конференції

Головна > Новини > Участь в дискусіях на міжнародній конференції

Сьогодні в нашому університеті відбулася важлива подія – ХІ Міжнародна науково-практична конференція «РОЗВИТОК ОБЛІКУ, АУДИТУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ В УМОВАХ ІННОВАЦІЙНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ».

У центрі уваги доповідачів з України, Польщі та інших країн були актуальні проблеми інноваційної трансформації соціально-економічних систем, політики у сфері обліку, оподаткування та аудиту, вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення, проведення економічних експертиз та судово-експертної діяльності у системі державного контролю тощо.

Нашу кафедру на конференції представляли доктор економічних наук, професор Марина СЕМИКІНА, аспіранти Гліб КУЛИКОВ, Сергій ГОЛБАНОС, Владислав СІКОРАКА, студенти Лідія ПОНОМАРЕНКО, Андрій ПЕЛИХ, Артем ГОНЧАРОВ та ін.

Марина СЕМИКІНА взяла активну участь в обговоренні доповідей та в дискусії на конференції. Учасники конференції подали свої тези доповідей в оргкомітет конференції для подальшої публікації у збірнику матеріалів конференції.

Після пленарного засідання виступи учасників продовжувалися в межах секцій:

  • СЕКЦІЯ 1. Проблеми інноваційної трансформації соціально-економічних систем.
  • СЕКЦІЯ 2. Політика в сфері обліку, оподаткування та аудиту як інструмент регулювання соціально-економічного розвитку.
  • СЕКЦІЯ 3. Оподаткування підприємницької діяльності та сучасні системи корпоративного податкового менеджменту.
  • СЕКЦІЯ 4. Сучасні імперативи розвитку теорії, методології та організації обліку в умовах функціонування інформаційної економіки.
  • СЕКЦІЯ 5. Трансформація ролі та завдань державного, незалежного та внутрішнього аудиту в умовах поглиблення глобалізаційних процесів та інноваційних трансформацій.
  • СЕКЦІЯ 6. Інформаційно-аналітичне забезпечення та сучасні інформаційні технології в управлінні соціально-економічними системами.
  • СЕКЦІЯ 7. Економічна експертиза та судово-експертна діяльність у системі державного контролю.