Бізнес-зустріч: основи ресторанного бізнесу. Франчайзинг

Головна > Новини > Бізнес-зустріч: основи ресторанного бізнесу. Франчайзинг

02 лютого 2024 року відбулася бізнес-зустріч з ключовим гравцем ресторанного бізнесу в м. Кропивницький Олександром БРОНЗОЮ, у якій взяли участь д.е.н, професор, завідувач кафедри Володимир ЗАЙЧЕНКО, зав. лабораторії Наталія КОВАЛЬЧУК, асистент Анастасія НЕМНЕНКО та студентка групи ГРС-23 Лала МЕЛЬНИЧЕНКО, підприємці м. Кропивницького, а також блогер Катерина ЛУНГУЛ. Захід організувала команда з Центру підтримки підприємництва Кропивницької міської ради, а особливу вдячність хочемо висловити директору Центру Анастасії ПОЛТАВЧУК. Зустріч відбулася також за сприяння заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Михайла БЄЖАНА.

Олександр БРОНЗА є успішним ресторатором, який відкрив такі заклади, як «Крила», «Перша міська РЕБЕРНЯ», «Kavkazskiy Dvir», а також є співвласником кав’ярень «Ваніль» і є їх співзасновником франчайзингової групи. На бізнес-зустрічі пан Олександр розповів про свою мотивацію для досягнення успіху, поділився порадами для першого старту відкриття закладу з власного досвіду, надав порівняння між веденням ресторанного бізнесу та кав’ярнею, а також як правильно працювати у партнерських відносинах у бізнесі.

Завідувач кафедри Володимир ЗАЙЧЕНКО провів переговори з Олександром БРОНЗОЮ, Володимиром КРАВЧУКОМ і Катериною ЛУНГУЛ щодо викладання практичних занять в ЦНТУ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» і залучення студентів для проходження практики.

Учасники заходу отримали безцінні поради для успішного відкриття першого закладу в місті, відповіді на важливі питання щодо перспективності street-food, кав’ярні та ресторану. Щиро вдячні організаторам та запрошеному гостю за можливість поспілкуватися та отримати рекомендації щодо бізнесу від успішного ресторатора, який розвиває екосистему франчайзингу в Кіровоградській області.