+380 (95) 717 4909
Кафедра
Про нас
Співробітники
Новини
Події
Співпраця
Забезпечення діяльності кафедри
Випускники кафедри
Освіта
C1 Економіка та міжнародні економічні відносини (за спеціалізаціями) / 051 Економіка
ОПП «Економіка» 2025/2026 н. р. (бакалавр)
ОПП «Інноваційна економіка» 2025/2026 н. р. (магістр)
ОПП «Економіка аграрних підприємств та ринок землі» 2025/2026 н. р. (магістр)
ОНП «Економіка» 2025/2026 н. р. (доктор філософії)
D7 Торгівля / 076 Підприємництво та торгівля
ОПП «Торгівля, електронна комерція та підприємництво» 2025/2026 н. р. (бакалавр)
ОПП «Підприємництво, торгівля та логістика» 2025/2026 н. р. (магістр)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / 241 Готельно-ресторанна справа
ОПП «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» – 2025/2026 н. р. (бакалавр)
ОПП «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» – 2025/2026 н. р. (магістр)
Абітурієнту
Умови вступу
Правила прийому
Платне навчання
Гранти на навчання
Здобувачу
Розклад
Графік освітнього процесу
Каталог вибіркових дисциплін
Куратори груп
Лабораторії
Академічна доброчесність
Неформальна освіта
Дистанційне та змішане навчання
Атестаційний екзамен
Кваліфікаційна робота
Досягнення здобувачів
Платне навчання
Практична підготовка
Безпека освітнього процесу
Наука
Гуртки
Конференції
Наукові семінари
Методичні семінари
Контакти
Силабуси
Головна
>
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / 241 Готельно-ресторанна справа
>
ОПП «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» – 2025/2026 н. р. (бакалавр)
>
Силабуси
ОКЗ 01
Мовна компетентність і комунікативна майстерність фахівця
ОКЗ 04
Соціальна відповідальність, доброчесність та етика в бізнесі
ОКЗ 05
Антикорупція та доброчесність
ОКЗ 07
Основи здорового способу життя
ОКЗ 08
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
ОКС 06
Економіка готельного та ресторанного господарства