Ресторан майбутнього
11 березня викладачі кафедри та здобувачі ОПП Готельно-ресторанна справа прийняли участь у віртуальній екскурсії «Ресторан майбутнього». На даному заході були присутні д.т.н., професор Інна ЗОЛОТУХІНА, к.е.н., доцент Людмила ЗАПІРЧЕНКО, к.е.н., доцент Сергій НІСФОЯН, асистент Анастасія НЕМНЕНКО, завідувач навчальної лабораторії Наталія КОВАЛЬЧУК та здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня групи ГРС-23 Лала МЕЛЬНИЧЕНКО.
У ході онлайн-заходу Ігор ЗУБОВСЬКИЙ, спеціаліст «Смарт Кафе», ознайомив слухачів з особливостями та перевагами використання програмного забезпечення Syrve: показав CRM-систему, звіти, дашборди, ключові показники та системи мотивації.
Було проаналізовано чинники, що вливають на рентабельність, термін повернення інвестицій, поділ витрат у сучасному ресторані.
Запропоновано кроки, які збільшать прибуток ресторанів та сприятимуть розширенню мереж.
Впровадження запропонованих інновацій та сучасних технологій у закладах ресторанного господарства дозволяють збільшити середній чек на 50%, подвоїти частоту візитів, а також зменшити витрати на 15%.